‘Bagaimana Saya Sentiasa Kehilangan Poker Dalam Talian – Adakah Mereka Menipu?’ Kata Newbie

Poker

Soalan klasiknya ialah: ‘Kenapa saya selalu kehilangan poker dalam talian? Adakah mereka menipu? ‘ Baca artikel ini untuk mengetahui mengapa anda selalu kalah dalam talian.

Kadang kala apabila orang mula bermain poker dalam talian, mereka kalah sepanjang masa. Mereka bermain 918kiss download dengan gaya yang berbeza dan bertaruh jumlah yang berbeza tetapi nampaknya mereka selalu kalah. Walaupun mereka fikir mereka mendapat sesuatu, sesuatu akan berlaku dan pemain lain akan menang. Nampaknya tidak kira apa yang mereka buat, mereka akan kalah. Bunyi biasa?

Ada sebab mengapa anda selalu kehilangan poker dalam talian. Dan tidak, pemenang tidak menipu. Jarang orang menipu ketika bermain poker dalam talian. Dalam arti bahawa mereka telah menggodam laman poker atau menggunakan semacam program untuk membuat mereka menang secara automatik. Jawapan untuk soalan anda akan menjadi pil sukar untuk ditelan terus tetapi seseorang harus memberikannya kepada anda.

Anda Tidak Cukup Cukup! BOLEH

Kemungkinan besar anda bukan pemain poker yang cukup baik. BOLEH! Sangat berguna untuk mengingat bahawa semua pemain poker hebat bermula tidak begitu baik. Ya, lelaki yang menghasilkan puluhan ribu dolar bermain dalam talian dari bilik tidur mereka di rumah juga sangat buruk. Saya yakin bahawa ada orang yang sangat jarang berlaku dan hanya memenangi sejumlah wang tetapi pada hakikatnya 99% orang tidak seperti ini.

3 Perkara Teratas yang Boleh Anda Lakukan Untuk Berjaya

Berita baiknya ialah ada sesuatu yang boleh anda lakukan untuk berjaya. Dan semuanya berada dalam kawalan anda.

# 1 – Berlatih
Amalan dengan jadual kos terendah yang anda dapat. Anda tahu jadual 1c / 2c? Berlatihlah di meja ini untuk mendapatkan banyak pengalaman dalam masa yang singkat dengan kos yang rendah

Berlatih bukan hanya di meja dan bermain. Itu bermain. Amalan secara aktif mempraktikkan strategi, taktik atau kaedah. Ini termasuk menghitung keputusan anda, merekodkan hasil dan proses penalaan berterusan dan perubahan serta pengujian berulang kali.

# 2 – Kajian
Belajar bagaimana bermain poker dari buku, artikel majalah, di Internet (seperti dari carian Google atau artikel seperti ini), kursus audio, video dll. Pelajari asas-asas poker seperti peraturan, strategi dan kemudian petua dan trik tambahan teratas dari itu.

Hanya membaca atau belajar tidak akan membantu anda. Anda perlu benar-benar mempelajari maklumat tersebut, kemudian mempraktikkannya dan memasukkannya ke dalam diri anda sehingga anda wajar melakukannya.

# 3 – Komited
untuk menjadi pemain poker dalam talian yang berjaya. Hadapi saja, anda akan mengambil rentak buruk, anda akan menjadi omong kosong pada awalnya dan anda memerlukan sedikit masa untuk menjadi lebih baik dan lebih baik. Anda mesti mempelajari beberapa strategi poker dan kemudian mempraktikkannya di meja.

Sekiranya anda melakukan perkara-perkara ini sedikit sahaja anda tidak akan berjaya dan anda akan terus bertanya soalan ‘Kenapa saya selalu kehilangan poker dalam talian, adakah mereka curang? Dan anda perlu melakukan setiap perkara ini dengan betul, dengan usaha yang baik, dan secara konsisten. Melakukan ini dalam jangka masa panjang adalah bagaimana anda menjadi pandai poker dan anda akan mula melihat hasilnya dalam bentuk wang tunai yang sejuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *